Historische RunkehlSteiner Wein- & Jaegerstube

Traditioneel, gastvrij, goed gezind en altijd iets nieuws te ontdekken, dat is de kracht van de RunkehlSteiner Vernissage Hochburg.

Het centrum voor kunst, bijzonderheden en geschenken, vervlochten in een uniek netwerk met een fantastische rustieke en historische Duits/Oostenrijkse RunkehlSteiner Wein- & Jägerstube uit familiebezit. 

Hier zijn dingen die het leven mooier maken. Het maakt niet uit in welk jaargetijde men komt, of het nu in de zomer of in de winter is, in de Historische RunkehlSteiner Wein- & Jägerstube heerst altijd goede stemming in de befaamde en legendarische berghüttensfeer. Wie hier vertoefd, komt er altijd graag terug. 

De Wein- & Jägerstube is geen openbare gastronomie ruimte, echter geheel in privé bezit van Arthur Runkehl en uitsluitend toegankelijk voor Vernisage-Expositie bezoekers van de RunkehlSteiner Vernissage Hochburg. 

De bezoekers van de RunkehlSteiner Vernissage-Expositie kunnen in Historische RunkehlSteiner Wein- & Jägerstube gekruik maken koffie of thee en heerlijk gebak naar keuze. Ook is er o.a. voor de echte genieters een feestelijk glas prosecco (met of zonder alcohol) waarmee een toast uitgebracht kan worden op de feestelijke Vernissage-Expositie. Naar wens is er ook gelegenheid voor een heerlijk glaasje wijn of een sapje naar keuze.