Aanmelden als kunstenaar op de RVH in Hauwert

Je kan bij ons altijd na telefonische afspraak een keer komen kijken of op een goed bezochte Vernissage-Expositie wat voor jou is.
Wij ontvangen tijdens de Expositie, tussen de 200 en 300 bezoekers per dag. Over de 2 dagen geeft dit een totaal van 400 tot 600 Expositie gasten.
In een aangrenzende, gezellig en sfeervolle Historische Wein- & Jägerstube, kunnen bezoekers naar wens gebuik maken van koffie/thee en gebak naar keuze, van een feestelijk glas prosecco of een glaasje wijn. (met en zonder alcohol) of een sapje naar keuze.

Wij vragen aan de kunstenaar:

  • Zorg ervoor dat je genoeg werk hebt om in de stand ruimte te laten zien.
  • Communiceer over dit evenement op online media (Facebook, Twitter en Instagram).
  • Stuur enige afbeeldingen plus wat informatie over jou en je werk naar de RunkehlSteiner Vernissage Hochburg, zodat wij dit via onze kanalen kunnen publiceren.
  • Deelname is gratis. Een kompleet verzorgde eigen stand voor de 2 dagen Expositie komt op een totaalbedrag van € 50,- (incl. € 8,68 BTW). Dit is incl. tafels, ezels, spots, etc. etc. De RunkehlSteiner Vernissage Hochburg berekent geen commissie.

Zoals je ziet komt er erg veel kijken bij het organiseren van een

Vernissage-Expositie. Maar niet alleen het organiseren heeft veel voeten in de aarde, ook op de dag zelf wil iedereen een stukje van jou en je tijd. Tijdens deze gelegenheid wil iedereen met je praten, het over je werken hebben of met je op de foto. Daarnaast is het prettig als je weet dat iedere bezoeker de gelegenheid heeft, voor een hapje en een drankje, in vorm van koffie/thee en gebak naar keuze, een feestelijk glas prosecco, een glaasje wijn,(met en zonder alcohol) of een sapje naar keuze. Op zo’n moment is het fijn als je het RunkehlSteiner Hochburg verzorgingteam om je heen hebt, die deze zaken uit handen nemen. Daar heb je als kunstenaar tijdens de Vernissage-Expositie, immers absoluut geen tijd voor. Wil je meer naamsbekendheid, meer verkopen, meld je dan aan voor een stand op de succesvolle RunkehlSteiner Vernissage Hochburg in Hauwert bij Hoorn (NH).

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over het aanmelden als kunstenaar. Je bent van harte welkom.

"*" geeft vereiste velden aan

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je dan hier in!

"*" geeft vereiste velden aan